Thursday, January 7, 2010

MY MARIN 2010

2010. Tahun baru, beskal pun baru. Bukannya yg betul2 baru laa.. aku cuma beli frame MARIN jadikannya jentera 2010 aku. Setelah hampir 2 tahun JAMIS berbakti, kini tiba pulak giliran MARIN mengambil alih... Namu aku tidak terus melupakan JAMIS begitu sahaja. Jasanya terlalu banyak.. Dari aku "zero" dlm MTB ni, sampai laa aku kenal apa itu MTB. Terima kasih JAMIS, selamat datang MARIN...
.

Frame: MARIN Bobcat Double Butted Hydro Foam Tube
Uncle (KAH KEAN CYCLE, Bayan Baru) yg bertanggungjawap mencantumkan semuanya menjadi MARIN..

Bersama my Sifu. Beskal ni mmg kena lepas My Sifu punya test dulu, baru aku boleh naik... Lepas ni kalau tak dapat TOP 10 kena sebat laaa... Dia dah warning tuu.. Huhuhuhu...

Tenaga kerja yg bertungkus-lumus menyiapkan my MARIN sampai pukul 1.30 pg.

Test Ride... Di harap MARIN ni akan serasi ngan aku...

3 comments:

leena smith said...

Nice posting.
Web Development Company India

Akmal Hizam said...

seksi sungguh curveline frame nih. mmg aku terliur sejak pandangan pertama kat rodalink bangsar suatu ketika dulu. tapi apakan daya, depa takdak juai frame semata. suma pakat juai hat complete. mana dapat nih?
have a good roll with the new frame, bro.

khairi000007 said...

Ada sorang mamat kat KL jual kat saya... Nampak jee dlm BBS tak fiikir panjang.. mmg call & deal terus..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...